Signia Active punjač

Punjač specijalno namenjen za Signia Active Pro/Signia Active slušne aparate. Punjač obezbeđuje do 3 punjenja slušnih aparata bez dodatnog punjenja.

Pored toga što pruža žično i bežično punjenje, omogućava očuvanje slušnih aparata od prašine i vlage.

Description

Signia Active punjač je idealno rešenje za brzo i jednostavno punjenje vaših Signia Active slušnih aparata. Sa vremenom punjenja od samo tri sata i baterijskim vekom do 26 sati, možete uživati u celodnevnom slušanju bez prekida.

Ovaj punjač je dizajniran da savršeno odgovara vašim Signia Active Pro slušnim aparatima i garantuje pouzdano punjenje svaki put. Takođe, punjač je kompaktan i lak, tako da ga možete lako poneti sa sobom i puniti slušne aparate gde god postoji izvor struje. Takođe, kompatibilan je sa različitim priključcima i adapterima, tako da ga možete prilagoditi svojim potrebama. Možete ga koristiti i za punjenje slušnih aparata dok su još u vašim Signia Active Pro punjivim kućištima.

Inteligentna tehnologija punjenja štiti bateriju od pregrevanja i prenapunjavanja, tako da možete bezbedno puniti svoje slušne aparate preko noći. Ovo obezbeđuje besprekorno i dugotrajno korišćenje vaših slušnih aparata.

Dakle, ako želite pouzdano i efikasno punjenje vaših Signia Active Pro slušnih aparata, Signia Active Pro punjač je savršeno rešenje za vas.

Cenu Signia Active punjača možete da pogledate na našem sajtu: slusniaparationline.com.