Widex TV-DEX

TV-DEX je mali i bežični dodatak uz Widex slušne aparate, posebno dizajniran da olakša korišćenje televizora i radija. TV-DEX vam pruža do 10 sati neprekidnog, vrhunskog zvuka sa televizora ili stereo zvučnicima.

Pomoću TV-DEX uređaja možete bežično prenositi zvuk sa televizora do vaših Widex slušnih aparata bez kašnjenja i distorzije koja bi izobličila zvuk. Na taj način možete gledati televiziju na najoptimalniji način, sa visokim kvalitetom zvuka i pametnim funkcijama koje vam omogućavaju da se opustite i uživate u svom omiljenom programu.

Description

Prednosti TV-DEX dodatka:

  • Strimovanje visokokvalitetnog stereo zvuka sa televizora do vaših Widex slušnih aparata u stvarnom vremenu
  • Do 10 sati neprekidnog zvuka na televizoru ili radiju između svakog punjenja
  • Zvuk bez odjeka
  • Nema kašnjenja u zvuku, jer se zvuk prenosi u stvarnom vremenu
  • Mogućnost isključivanja pozadinske buke sa mikrofona slušnih aparata
  • Dve jedinice mogu biti istovremeno povezane

TV-DEX se sastoji od malog daljinskog upravljača sa kontrolorom za televizor i bazom. Kontrolor za televizor ima jednostavan dizajn sa samo četiri dugmeta; jedno za uključivanje/isključivanje, dva dugmeta za povećavanje i smanjenje glasnoće i jedno dugme za uključivanje ili isključivanje mikrofona slušnih aparata.

TV-DEX poboljšava doživljaj zvuka na televizoru tako što direktno šalje zvuk sa televizora do Widex vaših slušnih aparata. Zvuk se reprodukuje sa istim pojačanjem na koje su slušni aparati podešeni. To vam pruža izvanredan kvalitet zvuka bez potrebe za dodatnom audio opremom, omogućavajući vam da uživate u televizijskim programima sa najboljim mogućim zvukom. Zvuk se strimuje u stvarnom vremenu i možete prilagoditi glasnoću na svojim slušnim aparatima direktno putem daljinskog upravljača prema potrebi. TV-DEX vam pruža optimalno iskustvo gledanja televizije sa visokokvalitetnim zvukom u stvarnom vremenu, bez odjeka.

Još jedna jedinstvena karakteristika TV-DEX dodatka je funkcija „Room off“. Omogućava vam da privremeno isključite mikrofon slušnog aparata i čujete samo zvuk televizije. Na ovaj način možete uživati u omiljenim TV programima bez nepotrebne pozadinske buke. Funkcija „Room off“ se lako može uključiti i isključiti.

Klikom na Moment možete da pogledate brošuru o Moment platformi.

Klikom na Moment možete da pogledate brošuru o Moment dodacima.

Klikom na Moment možete pogledati performanse i funkcije Moment slušnih aparata.

Klikom na Moment App možete da pogledate vodič za Moment aplikaciju.

Očitajte QR kod kako biste skinuli Widex Moment brošure na mobilni uređaj.

QR kod

Cenu TV-DEX uređaja možete pogledati na našem sajtu: slusniaparationline.com