A&M

A&M kompanija ponosno obeležava istoriju kao jedna od prvih proizvođača slušnih aparata sa početkom 1900-ih godina. Od samog osnivanja, A&M teži da prednosti pouzdane audiološke tehnologije učine dostupnim svima sa oštećenjem sluha.

Naziv kompanije potiče od latinske reči ‘Auditus Melior’, što znači bolji sluh. To odražava cilj kompanije- bolji sluh za sve. Korišćenjem latinskog jezika, jezika nauke i medicine, dalje naglašava posvećenost u pružanju slušnih aparata koji su laki za korišćenje i pristupačni.

AM portfolio

Kompanija se 1987. godine pridružuje „WS Audiology“ grupi i time postaje deo uspešnog ravoja u industriji slušnih aparata.

Dok broj ljudi kojima je potreban profesionalni ali i pristupačni slušni aparat raste, misija kompanije je da stvori dokazanu audiološku tehnologiju dostupnu svima.

AM logo

Više o A&M brendu grupi možete saznati na sledećem linku.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.