WS Audiology

Kompanija WS Audiology je formirana 2019. godine spajanjem kompanija “Sivantos” i “Widex”. Objedinjuje preko 140 godina iskustva kao lider na tržištu koji priža najbolja rešenja za pomoć ljudima sa oštećenjem sluha. Dok koreni kompanije Sivantos sežu od 19. veka, Widex je nastao 1956 godine. Ono što je zajedničko obema kompanija je to da su počeli sa posvećenim, kreativnim i pametnim osnivačima koji su imali viziju da pomognu osobama sa oštećenim sluhom da ostanu povezani sa svetom zvuka.

sivantos and widex logo

Pored Sivantos i Widex kompanije, WS Audiology grupi su se priključile i sledeće kompanije: A&M, Audibene, Audio Service, Bloom, Coselgi, Hear.com, HearUSA, Lifestyle Hearing, Rexton, Shoebox, TruHearing i Widex Hearing Specialists.

‘’Naša ambicija je da pružimo pravu slušnu dijagnozu i da obezbedimo potrebnu medicinsku negu svima,,

Kako bi ova ambicija oživela, WS Audiology stavlja fokus na dve ključne svere, inovaciju i nauku:

Liderstvo u inovacijama, kako bi slušni aparati obuhvatili najsavremeniju tehnologiju
Podrška nauci, kako bi pružili najbolju medicinsku negu.

Ono što je jedan od najvažnijih pokazatelja uspešnosti WSA grupe jeste činjenica da svaki treći prodat slušni aparat  je upravo proizveden od strane WSA grupe. Širok portfolio vodećih proizvoda i usluga generiše godišnji prihod više od 2 milijarde evra.

Danas, “WS Audiology” nastavlja da bude pionir u korišćenju najsavremenije tehnologije kako bi pomogao ljudima sa oštećenjem sluha.

wsa audiology

Više o WS Audiology grupi možete saznati na sledećem linku.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.