O NAMA

ISTORIJAT

Kompanija „Yason d.o.o.“ osnovana je 1989.godine u Novom Sadu kao samostalna zanatska radnja koja se bavila prodajom naočara i optičarskim zanatom. Tri godine od osnivanja, potpisali smo ugovor o distribuciji sa italijanskim proizvođačem luksuznih naočara, kompanijom „Marcolin“. Od 2012-te godine  postajemo i ekskluzivni distributer programa kompanije “Luxottica”, vodećeg svetskog dizajnera, proizvođača i distributera okvira i naočara za sunce. Status distributera najvećeg svetskog proizvođača naočara obezbedio nam je poziciju lidera u svojoj branši. Danas, posedujemo pet maloprodajnih objekata u Novom Sadu i dva maloprodajna objekta u Beogradu pod imenom Yason.

Nakon višedecenijskog rada u oblasti optike, odlučili smo da proširimo svoje poslovanje i na oblast audiologije. Krajem 2021. godine potpisujemo ugovor sa kompanijom “WS Audiology”, koja je vodeći svetski lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji slušnih aparata još od 1878. godine.

 

MISIJA I VIZIJA

Naša misija je da pružimo kupcima najsavremeniju i najkvalitetniju medicinsku podršku u oblasti audiologije- slušne aparate. Pored toga, želimo da širimo svest o potrebi za slušnim aparatima i otklonimo strah i predrasude ljudima sa oštećenim sluhom.

Naša vizija je da Yason bude multinacionalna kompanija.

 

CILJ 

Naš cilj je da obezbedimo svakog sa oštećenjem sluha najadekvatnijim slušnim aparatima uz izvanredan kvalitet i inovativnu tehnologiju. Naš cilj nije samo pomoći ljudima da čuju bolje, već da čuju bolje nego ikad.