TRAGOVI KOJI MENJAJU SVET

TRAGOVI KOJI MENJAJU SVET predstavlja mnogo više od naziva još jednog editorijala ili naslova u časopisu. Nova Yason kampanja obuhvata svaki trag koji smo kao kompanija ostavili protekle godine u svetu optike i audiologije, kao i Jasmina Aleksandrov kroz njenu posvećenost ekologiji, sportu i zdravom načinu života.

Dolaskom kolekcije FW 23/24 dočekali smo pregršt modela naočara dizajniranih po najnovijim modnim trendovima, proizvedenih od najkvalitetnijih materijala prirodnog porekla. Ovom kampanjom takođe želimo da otklonimo stigmu koja okružuje nošenje slušnih aparata i često je plod zastarelih predrasuda koje ih percipiraju kao simbole starenja ili ograničenja. Kroz ovu saradnju želimo da prenesemo poruku o potrebnoj brizi sluha i vida, uz dodatak inspiracije koju nam pruža Jasminina izuzetna ličnost. Pažljivo odabrani komadi iz Movem Fashion odražavaju savršen spoj sportskog duha i modnog izraza, odlično uklapajući se sa izdvojenim modelima naočara i slušnim aparatima stvarajući vizuelni doživljaj koji istovremeno inspiriše i zadivljuje.

“Novu godinu želeli smo da započnemo sa osveženom estetikom i vizuelnim projektima koji pomeraju granice na našem tržistu. Jasminina ljubav prema prirodi, životinjama i njena aktivna posvećenost očuvanju životne sredine ogledalo su svega onoga što Yason kao kompanija želi da ostavi kao trag iza sebe.

Dugogodišnje prijateljstvo sa Jasminom inspirisalo nas je da snimimo dokumentarac koji naglašava naše poglede na svet i pronađemo zajedničku putanju koja nas je dovela do ovog prelepog projekta. Nesebičan doprinos promociji zdravog života i odgovornosti odnosa prema okolini čini je istinskom liderkom u zajednici koja pruža inspiraciju kako prevazići sopstvene granice. Njen aktivan i borben karakter ukazuju na odvažan i dinamičan način života bez kompromisa koji savršeno mogu ispratiti samo vrhunski slušni aparati i naočare koje imamo u ponudi.”

 

Dušan Mrđen, kreativni direktor

 Editorijal TRAGOVI KOJI MENJAJU SVET napravljen je u Novembru 2023. godine
Kreativni direktor / Dušan Mrđen
Kolaboracija sa / Jasmina Aleksandrov
Fotograf / Nenad Srdanović
Dokumentarac / Natalija Mrđen
Producentkinja
 / Ivana Bojičić
Izvršna producentkinja / Snežana Marković 
Grafički dizajn / Jovana Matović
Yason kreativni tim /  Sanja MandićTeodora Stepić
Odeća / BOSS
Stajling / Movem Fashion

Make-up / Marina Podraščanin
Cveće / Cvećara Botanika

Modeli slušnih aparata: Signia Active Pro, Signia Styletto AX

Signia Styletto AX predstavljaju jedne od lidera u industriji slušnih aparata svojim višestrukim nagrađivanim SLIM dizajnom. Koristeći Augmented Focus tehnologiju, ovi napredni aparati obrađuju dva odvojena zvuka, fokus zvuk i zvuk okruženja, i kreiraju jedan jasan za unapređen sluh.

Signia Active slušni aparati identično izgledaju kao earbuds slušalice. Ovi savremeni aparati pružaju sve potrebne funkcije za perfektno čujno iskustvo, a uz pomoć džepnog prenosivog punjača koji vam osigurava trajanje baterija do 26 sati ostvarujete fleksibilnost i nezavisnost tokom čitavog dana.

Nećete odoleti prepoznatljivom dizajnu luksuznih Versace naočara koje Jasmina nosi u novom editorijalu. Unisex model VE2264 ovalnog oblika vraća se sa original dekoracijom iz istorijskih arhiva.

Ženstveni ovalno-mačkasti oblik Versace VE4454 naočara za sunce predstavlja osvežen dizajn retro modela. Havana okvir ovih naočara ukombinovan je sa braon polarizovanim staklima, dok se na drškicama ovih naočara ističe legendarna Medusa sa smelim siluetama. 

Moderan dizajn Emporio Armani naočara sa ogledalo efektom na staklima apsolutno se izdvaja od ostalih modela i boja. Metalna konstrucija EA2150 okvira sa dvostrukim mostom direktno je pričvršćena za sočiva. Ovaj model se savršeno uklopio uz BOSS odelo jednostavnog kroja i veoma efektne boje.

Sunčane naočare EA2151 pojavljuju se u reviji za jesen/zimu 2023, kombinujući futuristički dizajn sa upadljivim bojama. Bi-color gradient front podrazumeva kombinaciju dve boje korišćene u frontu naočara što daje posebnu draž.  Ovaj unisex okrugli oblik rekonstruiše jednostavan model u stilu brenda Emporio Armani.

Vanvremenski dizajn Ray-Ban naočara RB2201 dolazi direktno iz šezdesetih godina prošlog veka. Sa unikatnom linijom koja prati obrve, ova reinterpretacija kultnog Wayfarer modela dopašće se svakom ljubitelju klasičnih modela. Naočare koje Jasmina nosi na vizualu zovu se Laramie.

Pečat i znak prepoznavanja brenda Prada Linea Rossa jeste crvena linija koja krasi svaki par naočara legendarnog italijanskog brenda. Naočare PS 02ZSU predstavljaju sinonim za osvežavajuće i smelo, sve što vam je potrebno da ostanete u trendu. Ovaj model savršeno se uklopio uz Jasminin energičan karakter i modernu jaknu brenda BOSS.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.