Yason Audio Kick-Off 2024

Drugi po redu, Yason Audio Kick-Off održan je u subotu, 21. septembra na Prirodno-matematičkom fakultetu u sklopu optometrijske konferencije, na kojem je predstavljena nova Signia IX platforma slušnih aparata. Ovaj značajan događaj okupio je stručnjake iz oblasti audiologije i fizike, kao i naše dugogodišnje partnere koji su zainteresovani za najnovija rešenja u oblasti slušnih aparata.

Yason Audio Kick-Off

Prvo predavanje održao je Volodymyr Dolzhenko, audiolog iz WSA kompanije, koji je prisutnima na optometrijskoj konferenciji predstavio benefite korišćenja Signia slušnih aparata i njihov uticaj na svakodnevni život.

Drugo predavanje je održao defektolog Saša Knežević, stručnjak za slušne aparate sa ORL Komazec klinike, koji je prikazao uticaj slušnih aparata na poboljšanje kvaliteta života korisnika ali i negativne aspetke nekorišćenja aparata.

Treće predavanje održala je Elvira Tot, master profesor fizike, koja je objasnila vezu između audiologije i fizike zvuka, fokusirajući se na naučne aspekte ove oblasti i važnost razumevanja zvuka u audiologiji.

Elvira Tot, Yason Audio Kick-Off

Volodymyr Dolzhenko se ponovo obratio učesnicima na četvrtom predavanju, ovog puta akcenat je bio na prednostima i funkcijama novih slušnih aparata u okviru Signia IX platforme.

Nakon njegovog izlaganja, usledila je radionica pod nazivom Sound Demo IX, koju je održao Kleber De Juan Ramos, audiolog i trener WSA kompanije, uz pomoć Vladimira Puškarića, predstavnika WSA kompanije, gde su svi prisutni imali priliku da prisustvuju demonstraciji Signia IX platforme u izazovnim, bučnim okruženjima sa više sagovornika koji govore istovremeno.

Yason Kick-Off je uspešno završen, a odziv i energija prisutnih pokazali su koliko je važno kontinuirano ulaganje u edukaciju i unapređenje tehnologije u oblasti audiologije.

Ovaj događaj je pružio priliku za razmenu ideja i iskustava između stručnjaka i partnera, a novi slušni aparati iz Signia IX platforme pokazali su se kao rešenje koje će značajno unaprediti kvalitet života mnogih ljudi.

Radujemo se budućim izazovima i prilikama koje će doneti dalji razvoj tehnologije, kao i mogućnosti da kroz ovakve događaje nastavimo da povezujemo stručnjake iz različitih oblasti, pružajući inovativna rešenja našim klijentima i partnerima.

Uvereni smo da ćemo nastaviti da pomeramo granice i postavljamo nove standarde u industriji slušnih aparata.

Celu ponudu Signia i Widex slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.