EssilorLuxottica: Revolucija rešenja za sluh

Charenton-le-Pont (Francuska)  25. jul 2023. EssilorLuxottica, globalni lider u naprednoj tehnologiji sočiva i naočara, najavila je svoju ekspanziju na tržište rešenja za sluh.

Kompanija će predstaviti novu disruptivnu tehnologiju koja kombinuje vid i zvuk kako bi odgovorila na potrebe 1,25 milijardi potrošača koji pate od blagog do umerenog oštećenja sluha.

Ova revolucionarna tehnologija sluha je podržana vlasničkim hardverom i softverom i ima za cilj da eliminiše stigmu povezanu sa tradicionalnim rešenjima za sluh.

„Zadovoljavanje kritičnih potreba potrošača najhrabrijim akcijama je deo našeg DNK. Dok vid ostaje naša osnovna delatnost – a razvoj optičkog tržišta naša strategija – mi smo u jedinstvenoj poziciji da otvorimo novi put za industriju rešavanjem potrebe za dobrim sluhom pomoću inovativnih tehnologija. Naš vlasnički hardver i softver, u kombinaciji sa našim dizajnerskim i proizvodnim mogućnostima, omogućiće nam da uparimo rešenja za sluh i naočare sa dioptrijom u jedan revolucionarni proizvod i da ga plasiramo na tržište svuda kroz naš otvoreni mrežni model. Kao što smo uradili u oblasti vizije, mi ćemo biti prvi koji će ukloniti stigmu tradicionalnih rešenja za sluh, zamenjujući je udobnošću i stilom“, izjavili su Frančesko Mileri, predsednik i izvršni direktor, i Pol du Saillant, zamenik generalnog direktora kompanije EssilorLuxottica.

Tržište slušnih rešenja je trenutno nedovoljno razvijeno zbog faktora kao što su vidljivost tradicionalnih slušnih aparata, nelagodnost i cena.

Prema istraživanju, na globalnom tržištu slušnih aparata postoji praznina u uslugama od 83%. Kompanija EssilorLuxottica planira da iskoristi svoj otvoreni poslovni model kako bi ovu tehnologiju učinila dostupnom potrošačima u 150 zemalja putem tradicionalnih kanala slušnih aparata, odabranih kupaca na veliko optičkim aparatima i sopstvene maloprodajne mreže.

Ovim potezom, EssilorLuxottica ima za cilj da odgovori na kritičnu potrebu potrošača za dobrim sluhom i obezbedi elegantno i udobno rešenje koje revolucioniše tržište rešenja za sluh. Iako vid ostaje osnovna delatnost kompanije, širenje na tržište rešenja za sluh predstavlja stratešku priliku da se pozitivno utiče na živote miliona ljudi širom sveta.

Saopštenje preuzeto sa hearinghealthmatters.org

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.