EUHA KONGRES 2022

Kompanija Yason je u poseti EUHA kongresu 2022 koji se održava u periodu od 12.10. do 14.10. u Hanoveru, Nemačka. Na EUHA kongresu, akustičari i naučnici imaju priliku da sarađuju na nacionalnom i međunarodnom nivou sa oko 120 izlagača iz 17 zemalja sveta. Na ovom kongresu se predstavilja najnovija tehnologiju iz oblasti audiologije i slušnih aparata.

EUHA kongres

Međunarodni kongres EUHA je najveći svetski događaj za slušne stručnjake. Unija akustičara (UHA) osnovana je 1960. godine u Vircburgu. EUHA kongres nudi stručnjacima iz celog sveta idealnu platformu za umrežavanje i razmenu ideja. Tokom kongresa se prezentuje širok spektar tema o audiologiji i slušnim aparatima. Međunarodni govornici dele revolucionarne rezultate najnovijih istraživanja u audiologiji i medicini, ali i razmenjuju strategije za poboljšanje slušnih aparata.

Kao i uvek, trudimo se da idemo u korak sa vremenom kako bismo našem tržištu ponudili najnovije tehnologije i vrhunsku uslugu.

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.