Inovacija u industriji slušnih aparata – Widex Moment Sheer

Oštećenje sluha je složeno ali želja korisnika i fokus na najprirodniji zvuk su prioritet. Novi Widex Moment Sheer slušni aparati su fokusirani na beskompromisan kvalitet zvuka i dodatno poboljšavanje kvaliteta života korisnika. Ovi savremeni slušni aparati dolaze sa kompletnim skupom funkcija za obradu zvuka, uključujući smanjenje šuma vetra, poboljšanu jasnoću govora i 15 opsega prilagođavanja.

Widex Moment Sheer

Funkcije

Slušni aparati Widex Moment Sheer 440 imaju 15 kanala za podešavanje, 5 prilagodljivih programa i kontrolno dugme. Ono što izdvaja ove savremene modele slušnih aparata je tehnologija SoundSense Adapt, koja automatski prilagođava podešavanja na osnovu navika kupca i podataka koje prikuplja slušni aparat.

Model sRIC R D sadrži moćne tehnologije PureSound i ZeroDelay, koje eliminišu izobličene zvukove i veštačku buku koju često izazivaju stariji digitalni slušni aparati.

U međuvremenu, tehnologija TrueAcoustics uzima u obzir akustična svojstva i omogućava korisniku da fino podesi parametre kako bi obezbedio jasaniji i prirodniji zvuk.

Pored toga, sRIC R D ima IP68 sertifikat, što garantuje efikasnu zaštitu od prašine i vlage.

Napredni Widex Moment Sheer slušni aparati su pogodni za blaga do teška oštećenja sluha. Pored tankog dizajna i punjivosti, baterija ovi inovativni aparati pružaju vremensko trajanje baterije do 29 sati. Takođe, Widex Moment Sheer su dostupni u 13 različitih boja.

Uz Moment Sheer, zvuk je prirodniji i jasniji sa dodatnim parametrima u MySound tehnologiji koja omogućava korisniku veću kontrolu nad akustičnim okruženjem gde god da se nalazite jer je veštačka inteligencija koja upravlja mnogo svestranija.
Dodati su fraktalni zvuci unutar funkcije SoundRelax, dizajnirani da korisniku daju veći fokusna zvuk i osećaj opuštanja.

Bluetooth konekcija

Ultramoderni slušni aparati Widex sRIC R D opremljeni su najnovijom Bluetooth tehnologijom i mogu se povezati na Android i iOS pametne telefone, omogućavajući korisniku uživanje u telefonskim pozivima i muzici bez potrebe za dodatnom opremom. 

Widex sRIC R D sa TV-DEX

Korisnici mogu da koriste mobilnu aplikaciju Widex Moment za laku kontrolu slušnih aparata. Takođe, mogu koristiti bežičnu dodatnu opremu RC-DEX daljinski upravljač, COM-DEX interfejs za kontrolu i strimovanje ili TV-DEX adapter.

Widex Moment aplikacija

Sa besplatnom Widex Moment aplikacijom, dostupnom za Android i iOS, korisnici mogu da pretvore svoj pametni mobilni telefon u daljinski upravljač za brzo i lako podešavanje slušnih aparata. Ovo obuhvata jednostavno uključivanje/isključivanje aparata, kontrolisanje nivoa baterije, jačinu zvuka ili samih programa, koji se bira u zavisnosti od zvučnog okruženja.

Widex Moment aplikacija

Mobilna aplikacija Widex Moment opremljena je tehnologijom učenja SoundSense kako bi se osigurala optimalna podešavanja za akustično okruženje. Bilo da gledate TV, vozite se, šetate, u bioskopu ste ili restoranu, sve što treba da uradite je da sačuvate svoje željene postavke u programu, a zatim ih ponovo aktivirate na zahtev.

Vaš sluh je od vitalnog značaja za zdrav, bezbedan i kvalitetan život, budite sigurni da činite sve što možete da zaštitite zdravlje sluha.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.