Inovativna tehnologija Widex slušnih aparata

U svetu slušnih aparata, brend Widex se izdvaja kao lider inovacija, usmeren na stvaranje revolucionarnih iskustava za korisnike. Posvećenost u kombinovanju realnih podataka sa naprednom veštačkom inteligencijom rezultirala je nizom tehnoloških dostignuća koja postavljaju nove standarde u industriji slušnih aparata.

Kroz analizu anonimnih podataka korisnika slušnih aparata, omogućeno je poboljšanje dizajna aparata bez ugrožavanja privatnosti. Ovi podaci su ključni za razvoj personalizovanih proizvoda koji pružaju bolje iskustvo slušanja. Primena ovih podataka omogućila je kreiranje programa poput SoundSense Learn™, koji koristi veštačku inteligenciju kako bi omogućio da lakše prilagodite zvuk slušnih aparata u teškim situacijama.

Funkcije My Sound i Made for You

Sa lansiranjem modela Widex Moment™ i My Sound, Widex je koristio moćnu veštačku inteligenciju za obradu podataka hiljada korisnika. My Sound, pokretan AI, pruža dva načina za dobijanje zvuka koji vam odgovara. Made for You nudi preporuke zasnovane na preferencama drugih korisnika u sličnim situacijama, dok Create Your Own omogućava potpuno personalizovano rešenje. Ova inovacija je omogućila je ne samo poboljšan zvuk u realnom vremenu već i doprinose anonimnim podacima koji dalje unapređuju iskustvo drugih korisnika.

Widex Moment Sheer

Dokazivanje stvarnih benefita PureSound

Brend Widex je sproveo međunarodno istraživanje koje je potvrdilo stvarne rezultate PureSound™ tehnologije, koja eliminiše distorziju zvuka zasnovanu na kašnjenju. Studija je pokazala ne samo da korisnici preferiraju PureSound™ u kontrolisanim uslovima već i u stvarnim životnim situacijama. Korisnici su izrazili zadovoljstvo prirodnim zvukom, jasnoćom i mogućnošću lokalizacije zvuka, čime je PureSound™ potvrdio svoju prednost u odnosu na konkurenciju.

Povezivanje korisnika sa životom kroz prostornu percepciju Widex PureSound

Widex PureSound™, pruža neuporedivu jasnoću zvuka i otvoren prostorni doživljaj. Na osnovu naučne studije, PureSound™ omogućava vam prirodno doživljavanje okoline, pružajući zvuk tačno tamo gde ga očekujete. Takođe, PureSound™ vam pomaže u boljem prepoznavanju položaja izvora zvuka, pružajući još više povezanosti sa svetom.

Widex i My Sound Sense

Sledeća generacija SoundSense Learn™ – Kako korišćenje dva AI sistema pomaže da se premosti barijera personalizacije

Widex nastavlja svoju inovativnu putanju sa SoundSense Learn™, nudeći korisnicima dva pristupa personalizaciji zvuka. Kombinacija veštačke inteligencije i stvarnih podataka korisnika omogućava da samostalno prilagodite zvuk ili da dobijete preporuku zasnovanu na analizi podataka drugih korisnika. Ova dualna strategija obezbeđuje širok spektar opcija personalizacije, odgovarajući različitim potrebama i željama korisnika.

TruAcoustics™ – Pravljenje savršenog zvuka

Widex je postavio novi standard u prilagođavanju zvuka sa TruAcoustics™ algoritmom. TruAcoustics™ je algoritam koji je sadržan u Widex slušnim aparatima kako bi prilagodio zvuk na osnovu akustičkih svojstava ušnog kanala korisnika. Ova tehnologija ima za cilj obezbediti optimalnu jasnoću zvuka i prirodno iskustvo slušanja.

Widex i TruAcoustic

Widex slušni aparati predstavljaju revoluciju u svetu sluha. Inovativne tehnologije, kao što su TruAcoustics, donose personalizovan i prirodan zvuk. Ove kombinovane napredne funkcije postavljaju Widex na vrh industrije u proizvodnji slušnih aparata. Korisnici ne samo da čuju bolje, već doživljavaju zvuk prilagođen svojim jedinstvenim potrebama. Widex se ističe ne samo po tehnologiji, već i po posvećenosti pružanju najboljeg i najprirodnijeg slušnog iskustva svim korisnicima.

Za one koji traže viskokvalitetnu kombinaciju funkcija, veštačke inteligencije i vrhunskog dizajna, Widex slušni aparati su idealno rešenje.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.