JELENA SREDANOVIĆ ZA YASON AUDIO

Od trenutka kada se spoje tehnologija i umetnost, rezultat postaje inspirativan – stvaranje novih perspektiva i iskustava koje motivišu mnoge ka napretku. Upravo takvu simbiozu donosi naša kolaboracija sa poznatom umetnicom Jelenom Sredanović i brendom Signia, vodećim proizvođačem savremenih slušnih aparata.

 Editorijal JELENA SREDANOVIĆ ZA YASON AUDIO napravljen je u Februaru 2024. godine
Kreativni direktor / Dušan Mrđen
Kolaboracija sa / Jelena Sredanović
Dokumentarac i fotografija / Natalija Mrđen
Izvršna producentkinja
 / Ivana Bojičić
Producentkinja / Teodora Stepić 
Grafički dizajn / Jovana Matović

Make-up / Marina Podraščanin
Cveće / Cvećara Botanika

Modeli slušnih aparata: Motion Charge&Go SP X, Signia Pure Charge&Go AX, Signia Active Pro

Signia se izdvaja kao brend koji ne samo da prati trendove, već ih i postavlja, usmeren ka inovacijama, tehnološkom razvoju i unapređenju kvaliteta života osoba sa oštećenjem sluha. Njihova posvećenost stvaranju proizvoda koji ne samo da omogućavaju bolji sluh, već i integraciju estetike i funkcionalnosti, ističe ih kao lidera u industriji.

Sa talentovanom Jelenom Sredanović, susrećemo se sa inspirativnom pričom o snazi volje, umetničkom izražavanju i nadmašivanju barijera. Još od malih nogu, Jelena je otkrila svoju ljubav prema umetnosti i stvaralaštvu, iako su okolnosti bile takve da se ujedno suočavala sa oštećenjem sluha. Kroz svoj borbeni put, Jelena je uspela da prevaziđe izazove koji su joj postavljeni, ostvarujući sjajne rezultate uz koje vremenom postaje priznata profesorka na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i jedna od najcenjenijih umetnica savremene grafike.

Jelenina priča ne samo da nas je inspirisala, već je pravi pokazatelj kako umetnost i tehnologija mogu zajedno da stvore nešto izuzetno. Kroz njenu umetnost, zvuk postaje most koji povezuje ljude, otvarajući nova poglavlja razumevanja i empatije.

Naša saradnja sa Jelenom Sredanović nije samo izraz naše predanosti umetnosti i tehnologiji, već je i simbol posvećenosti kompanije Yason stvaranju inkluzivnog okruženja i poboljšanju kvaliteta života.

 

Dušan Mrđen, kreativni direktor

Osobe sa umerenim do teškim oštećenjem sluha često se oslanjaju na svoje slušne aparate, ne samo da bi bolje čuli voljenu osobu u restoranu ili blagajnika u pošti, već kako bi održavali socijalne odnose sa svojim okruženjem i oslušnuli zvukove koji daju smisao životu. Kolekcija slušnih aparata Signia Motion Charge&Go X pruža najbolje u industriji kada su u pitanju kvalitet zvuka, mogućnosti punjenja i povezivanja, kako bi korisnici ostali bolje povezani sa svojim svetom bez ikakvih ograničenja. Slušni aparati Motion X ne samo da omogućavaju bolji sluh, već pomažu u pružanju boljeg života.

Signia Motion SP X, slušni aparati koji pokrivaju i najteža oštećenja sluha, omogućavaju do 61 sati korišćenja što ih čini najmoćnijim slušnim aparatima na tržištu. Savremena Signia tehnologija senzora akustičnog pokreta je prva takve vrste. Ova moderna tehnologija prepoznaje pokrete osobe i prilagođava zvukove kako bi se osiguralo da je sluh u svakoj situaciji precizan i personalizovan. Pored toga, funkcija vrhunskog kvaliteta, obrada sopstvenog glasa, obrađuje glas korisnika aparata odvojeno od drugih zvukova, što dovodi do većeg zadovoljstva korisnika.

Sa veličniom od samo 35mm Signia Pure Charge&Go AX su su prvi RIC slušni aparati na svetu koji nude dva procesora koji istovremeno obrađuju govor i zvuke iz okoline što znači da ćete uvek imati jasno razumevanje govora. Postavljajući pozadinsku buku na minimumu i pružajući vam izvanredno slušno iskustvo tokom celog dana. Osim toga, ovi inovativni slušni aparati se automatski prilagođavaju kada ste u pokretu. Dakle, pružaju vam više samopouzdanja, manje napora i premium zvuk koji vaš sluh zaslužuje.

Slušni aparati ili slušalice? Signia Active Pro slušni aparati premošćavaju jaz između ova dva sveta, uklapajući više od sto godina istraživanja i razvoja u novi i revolucionarni dizajn. Punjivi, sa Bluetooth konekcijom i baterijom koja traje ceo dan, Active Pro su slušni aparati koji su potrebni osobama sa aktivnim načinom života. Ovi savremeni slušni aparati kombinuju nov moderan dizajn sa audiološkim visokotehnološkim karakteristikama koje se očekuju i žele od strane današnjih korisnika.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.