NOVA Signia platforma – Integrated Xperience

Brend Signia predstavlja novu generaciju inovativnih slušnih aparata koji se suočavaju s najtežim izazovima za osobe sa oštećenjem sluha: grupne razgovore u buci.

Signia Integrated Xperience

Jedan od prvih inovatora u industriji slušnih aparata Signia, deo kompanije WS Audiology, predstavlja Integrated Xperience, revolucionarnu tehnologiju koja omogućava korisnicima slušnih aparata da jasno čuju više sagovornika u bučnim grupnim razgovorima. Čak i kada sagovornici ili korisnici aparata menjaju pozicije glave, ovi moderni i sofisticirani slušni aparati obezbeđuju poboljšano razumevanje govora.

Korisnici slušnih aparata često imaju poteškoće da prate dinamične razgovore u bučnim društvenim okruženjima. Većina slušnih aparata se bori da poboljša govor u ovakvim okruženjima i nije u mogućnosti da brzo prebacuje režime usmerenja kako bi efikasno uhvatili više sagovornika.

Signia Integrated Xperience predstavlja prve slušne aparate na svetu koji identifikuje glas svake osobe u razgovoru, poboljšavajući njihov govor i smanjujući pozadinsku buku.

Integrated Xperience platfroma se odnosi na više od samo boljeg slušnog iskustva. Radi se o pružanju samopouzdanja korisnicima slušnih aparata da se uključe u svaki razgovor, posebno u bučnim grupnim razgovorima. Više ne moraju samo posmatrati sa strane. Nijedni drugi slušni aparati ne mogu da prate i poboljšavaju govor više sagovornika u realnom vremenu. Raduje nas što možemo da predstavimo ovu važnu inovaciju na tržištu i ispunimo svoju svrhu da činimo predivan zvuk sastavnim delom svakog života“, kaže Maarten Barmentlo, glavni marketing direktor kompanije WS Audiology.

Signia Silk IX slušni aparati

U studiji koja je istraživala performanse govora u scenariju grupnog razgovora, Signia Integrated Xperience je značajno poboljšala razumevanje govora za korisnika slušnih aparata. Preko 95% učesnika je pokazalo bolje performanse sa Integrated Xperience RealTime Conversation Enhancement funkcijinego bez nje.

Platforma Integrated Xperience pravi svoj debi u Signia novom modelu Pure Charge&Go IX. Integrated Xperience takođe uključuje Silk Charge&Go IX – prve slušne aparate u potpunosti postavljene u kanalima, koji se mogu ponovo puniti i nositi odmah.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Vaš sluh je od vitalnog značaja za zdrav, bezbedan i kvalitetan život, budite sigurni da činite sve što možete da zaštitite zdravlje sluha.

Saopštenje preuzeto sa wsa.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.