Otvaranje audiološkog centra

Sa ponosom Vam saopštavamo da kompanija Yason proširuje svoje poslovanje na novu medicinsku granu- audiologiju.

Nakon svog višedecenijskog uspešnog poslovanja u oblasti optike, kompanija Yason je 2021. godine sklopila saradnju sa svetskim proizvođačem i distributerom slušnih aparata WS Audiology.

WS Audiology je kompanija nastala 2019. godine spajanjem dva proizvodna giganta “Sivantos” i “Widex”, koji objedinjuju preko 140 godina iskustva kao lideri na tržištu koji pružaju najbolja rešenja za pomoć ljudima sa oštećenjem sluha.

wsa audiology

Sedište kompanije WSA u Lingu, Danska

Audio Yason predstavlja segment poslovanja kompanije Yason kojim ćemo predstaviti tri ekskluzivna brenda slušnih aparata WSA grupe, a to su Signia, Widex i A&M.

Naša misija je da pružimo kupcima najsavremeniju i najkvalitetniju medicinsku podršku u oblasti audiologije – slušne aparate. Pored toga, želimo da širimo svest o potrebi za dva slušna aparata i otklonimo strah i predrasude ljudima sa oštećenim sluhom.

audio yason

Kako bismo uspeli u tome, otvarili smo audiološki centar koji će pružati punu podršku i servis uz najsavremeniju audio opremu i softverske programe za podešavanje najfinijeg zvuka.

Na otvaranju savremenog audiološkog centra prisustvovali su ugledni predstavnici WSA grupe Oliver Appelt, Rafal Sulich, Gyorgy Varallayay i Vladimir Puškarić kao i prof. dr. Zoran Komazec i prof. dr. Željka Cvejić.

audio yason

Sve informacije o audiloškom centru možete saznati u našoj rubrici Novosti.

Ukoliko želite da saznate više o WSA kompaniji, posetite sledeći link.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.