Otvaranje novog Yason maloprodajnog objekta u Sava Centru

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo 04.12.2023. godine s ponosom otvorili novi Yason maloprodajni objekat u modernizovanom Sava Centru u Beogradu. Ovaj prodajni prostor predstavlja novu eru u posvećenom pružanju vrhunskih proizvoda i usluga u oblasti audiologije i optike.

Yason maloprodajni objekat u Sava Centru

U našem ekskluzivnom maloprodajnom objektu u Sava Centru, u ponudi imamo vrhunske brendove slušnih aparata, uključujući revolucionarne brendove WSA kompanije, kao što su Widex i Signia. Kao generalni distributer Luxottica-e, Yason objekat će takođe predstavljati luksuzne brendove naočara, među kojima se ističu Versace, Dolce&Gabbana, Prada, Ray-Ban, Persol i mnogi drugi.

Osim impresivne ponude proizvoda, Yason poslovni prostor pružaće i vrhunske usluge audioloških i optometrijskih pregleda. Naša misija je da obezbedimo najsavremenije slušne aparate uz beskompromisno čujno iskustvo za osobe sa oštećenjem sluha. Objekat je opremljen najnovijim tehnološkim rešenjima i softverskim programima kako bi osigurao besprekoran proces dijagnostikovanja slušnih oštećenja i prilagođavanja čujnog iskustva.

Yason maloprodajni objekat u Sava centru

Yason prodajni prostor u Sava Centru predstavlja spoj elegancije, vrhunskog kvaliteta i tehnoloških inovacija u oblasti audiologije i optike, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve. Radujemo se što ćemo biti deo vašeg put ka savršenom sluhu.

Posetite nas i otkrijte svet vrhunskih slušnih aparata i naočara!

Celu ponudu Widex i Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.