Otvaranje studija za audiologiju i optiku

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo 09.06.2022. godine uspešno otvorili prvi Yason studio za audiologiju i optiku u Beogradu, u ulici Prote Mateje 62.

Direktor Yason kompanije, Boško Mrđen, je svečano otvorio studio u Beogradu, zajedno sa menadžerom studija Michel-om Mrđenom.

Yason studio

U našem novom ekskluzivnom studiju, biće dostupni premium brendovi WSA kompanije, Widex i Signia. Kao generalni distributer Luxottica-e, studio će sadržati poznate brendove luksuznih naočara, poput Versace, Dolce&Gabbana, Prada, Ray-Ban, Persol i mnoge druge.

Pored toga, u okviru Yason studija pružaće se usluge audioloških testova i optometrijskih pregleda.

WSA hearing aids

Naša audiološka misija je da obezbedimo osobma sa oštećenjem sluha najsavremenijim slušnim aparatima uz beskompromisan zvuk. Kako bismo uspeli u tome, Yason studio je opremljen najnovijim tehnološkim rešenjima i softverskim programom kako bi čujno iskustvo bilo besprekorno.

Posetiocima otvaranja Yason studija je prezentovan moderan dizajn i unapređene funkcije slušnih aparata najnovije generacije. Takođe, posetioci su imali priliku da pogledaju na koji način će se vršiti audiološki tesovi uz najnovije softverske programe za dijagnostikovanje slušnih oštećenja i prilagođavanje čujnog iskustva.

otvaranje yason studija

Imali smo čast da na prvom otvaranju Yason studija ugostimo poznate iz sveta biznisa, mode i glume. Naše svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnik WSA kompanije Vladimir Puškarić , glumica Bojana Ordinačev, glumac Zoran Pajić, modna kreatorka Biljana Tipsarević, influenserka Ena Luna, kolumnistkinja Iva Chu i mnogi drugi.

Zahvaljujemo se:
Video produkcija / Dušan Mrđen
Fotografija / Natalija Mrđen
Yason kreativni tim / Snežana Marković

Autor članka / Teodora Stepić
Ketering / Tirador ketering
Mobilni bar i ketering pića / Geridon Event Organization

Pratite našu stranicu Novosti za više informacija iz sveta audiologije.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.