Poseta studenata Yason audiološkom centru

Imali smo zadovoljstvo da u našem Yason audiološkom centru ugostimo studenate Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u saradnji sa prof. dr. Zoranom Komezecom.

Predavanja o slušnim aparatima i najnovijim inovacijama u oblasti audiologije su održale naše kolege Nikola Jarić, Kristijan Kajtazi i Luka Aleksić.

Ovom prilikom, na predavanju o slušnim aparatima brenda WS Audiology i njihovim najznačajnijim karakteristikama, studenti su mogli da saznaju o najsavremenijim tehnološkim dostignućima u industriji slušnih aparata.

yason wsa

Tokom informisanja studenata o podešavanju slušnih aparata, prezentovan je najnoviji softverski program Connexx za fino prilagođavanje slušnih aparata prema potrebama i željama osoba sa oštećenjem sluha kako bi se postigao najviši kvalitet zvuka i perfektno čujno iskustvo.

yason audiološki centar

Za kraj, studentima je demonstrirano bučno okruženje u kojem se nalaži osoba sa oštećem sluha i na koji način slušni aparati brenda WS Audiology neutralištu neprijatne zvukove i pružaju podršku uz najnaprednija inovativna rešenja.

yason audiološki centar

Saznajte više o WS Audiology kompaniji i brendovima koje zastupa u našem Brand Corner.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.