PRVI ROĐENDAN YASON STUDIJA

Od prve radnje u Novom Sadu, koja je otvorena 1989. godine kao samostalna optičarska zanatska radnja, kompanija Yason se vremenom razvila i dobila status distributera najvećeg svetskog proizvođača naočara, što ju je učinilo liderom u svojoj branši.

Juče, 08.06.2023. godine, smo sa zadovoljstvom okupili naše saradnike i proslavili godinu dana od uspešnog otvaranja Yason Studija u Beogradu. Yason Studio obuhvata audiologiju i optiku.

WSA hearing aids

Podsećamo, Yason studio se nalazi na adresi Prote Mateje 62 na Vračaru i nudi vam mogućnost da izvršite proveru sluha i vida na jednom mestu. Studio je opremljen slušnim aparatima dva premium brenda – Widex i Signia kao i sunčanim i dioptrijskim naočarima poznatih svetskih brendova poput Oliver Peoples, Persol, Versace, Prada, Dolce&Gabbana i drugi.

Na proslavi smo imali priliku da ugostimo puno naših prijatelja, kao i poznatih lica, među kojima su se našli pevač Željko Samardžić, sportistkinja Jasmina Aleksandrov , pevačica Sara Jovanović, glumica Bojana Ordinačev, glumac Zoran Pajić, influenserka Ena Luna, i mnogi drugi.

Posetiocima su prikazani slušni aparata sa savremenom dizajnom i inovativnim funkcijama kao i najnoviji modeli naočara iz aktuelnih kolekcija. Osim toga, svi prisutni su mogli da se opuste uz dobru muziku i Yason koktel u predivnom ambijentu. Takođe, posetioci su imali mogućnost isprobavanja i kupovine naočara.

Pratite našu stranicu Novosti za više informacija iz sveta audiologije.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.