Signia slušni aparati

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo Signia kolekciju slušnih aparata koja će uskoro biti dostupna u našim maloprodajnim objektima.

U saradnji sa WSA kompanijom, odabrali smo najsavremenija slušna rešenja kako bismo zadovoljili sve Vaše potrebe i pokrili sve spektre oštećenja sluha.

U nastavku teksta ćete saznati više o najnovijoj tehnologiji koju sadrže Signia slušni aparati.

Pure Charge&Go AX

Pure Charge&Go AX

Prvi RIC slušni aparati na revolucionarnoj Signia Augmented Xperience platformi koji kombinuju atraktivan dizajn sa mogućnošću punjenja, Bluetooth konekcijom, novim EarWear 3.0 dizajnom i inovativnom veštačkom inteligencijom Signia asistentom, koji je sadržan u Signia aplikaciji.

Pure 312 AX

Signia Pure 312 AX

Pure 312 AX su RIC slušni aparati koji sadrži gotovo iste visokotehnološke karakteristike kao i njihovi prethodnici. Idealani su za one koji žele podršku 24/7 jer moćna Signia 312 baterija upravo to omogućava. Takođe obuhvataju napredne terapije tinitusa kako bi ublažili isti.

Styletto AX

Styletto Black Graffite

Styletto AX sadrži sve perfomanse savremene AX platforme i dizajn nagrađivan za impresivan i diskretan izgled. Ovi moderani RIC aparati pružaju 17 sati korišćenja, dok Styletto AX prenosivi punjač omogućava 3 punjenja bez dodatnog punjenja.

Silk X

silk x

Idealno rešenje za one koji iznad svega vrednuju diskretnost. Jedini kanalni slušni aparati spremani za instant fit na Signia Xperience platformi koji omogućavaju jasno razumevanje govora preko ultra-male veličine i lakog pijanjanja.

Insio Charge&Go AX

Insio Charge&Go

Insio Charge&Go AX slušni aparati nude izvrstan zvuk, napravljeni po vašoj meri, kako bi se diskretno prilagodili obliku vašeg uha. Takođe, predstavljaju prve slušne aparate ,,po meri’’ koji imaju mogućnost beskontaktnog punjenja i to do 20 sati korišćenja.

Active

SIgnia Active

Revolucionarni Signia Active slušni aparati ne samo da emituju muziku i telefonske pozive preko Bluetooth-a u zvuk visokog kvaliteta, već i poboljšavaju vaše opšte čujno iskustvo, posebno u težim bučnim situacijama. Zbog svog prepoznatljivog dizajna, koji je sličan slušalicama za uši, gotovo niko neće primetiti da nosite slušne aparate.

Motion X

Motion zaušni slušni aparati su proizvedeni sa najnovijim tehnološkim inovacijama, kako biste ih optimizirali onako kako vi želite, u svakoj situaciji. Sadrže revolucionarnu senzorsku tehnologiju koja čak prepoznaje da li se krećete ili ne, osiguravajući da iskusite sve što se dešava oko vas dok se krećete kroz dan. Razlika između ovih aprata je u snazi koju pružaju svakom nivou oštećenja sluha.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na sledeće telefonske brojeve:

 +381212156282

+38163529154

Za više informacije o brendu Signia možete saznati na našem Brand Corner-u.

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.