Studentski sajam stručnog usavršavanja 2023

Već dugi niz godina, kompanija Yason podržava Studentski sajam stručnog usavršavanja koji organizuje Studentski parlament Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. 

Sajam se održava danas 09.05.2023. godine od 10h do 16h u holu ispred amfiteatra Mihajlo Pupin u zgradi Departmana za matematiku i informatiku i Departmana za fiziku, biće predstavljeno nekoliko desetina kompanija.

Cilj ovog sajma je da se studentima približi mogućnost stručnog usavršavanja, kroz praksu, probni rad ili eventualno zaposlenje. Studenti završnih godina osnovnih, master i doktorskih studija će imati priliku da se upoznaju sa delatnostima Yason kompanija, kao i da provere da li im je potreban optometrijski pregled i upoznaju se sa osnovama audiologije i načinom funkcionisanja audio testa. 

Naše kolege optometristi i akustičari su na raspolaganju i odgovaraće na sva pitanja studentima koji su zaintresovani za ove medicinske oblasti i pružiti savete koji mogu pomoći prilikom zaposlenja.

Zadovoljstvo nam je da budemo deo ovakvog događaja kao jedni od pokretača osnivanja smera optometrije na Prirodno-matematičkog fakultetu u Novom Sadu i pružimo sve infromacije vezane za optometriju i audiologiju. Od sledeće nove školske godine, studenti optometrije imaće priliku da nauče više o audiologiji, stvaranjem dva nova studijska predmeta bazirana na osnovama audiologije.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.