Studentski sajam stručnog usavršavanja

Studentski sajam stručnog usavršavanja, koji organizuje Studentski parlament Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu već osmu godinu za redom, predstavlja jedinstvenu priliku za studente završnih godina osnovnih, master i doktorskih studija da se upoznaju sa radom različitih firmi, kompanija i organizacija. Od samog početka, kompanija Yason je bila prisutna na ovom događaju, pružajući podršku i deljenje svog znanja.

Studenti, 09.05. od 10h do 16h, imaju priliku da saznaju više o načinu funkcionisanja firmi, mogućnostima za zapošljavanje i obavljanje stručne prakse u oblastima koje ih zanimaju. Takođe, čak i studenti nižih godina studija mogu da se informišu o volonterskim prilikama i mogućnostima usavršavanja koje nude različite kompanije i organizacije.

Posebno je važno istaći da su predstavnici kompanije Yason tu da podrže studente zainteresovane za oblast optometrije i audiologije. Kao jedan od inicijatora za pokretanje smera optometrije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, Yason aktivno doprinosi podizanju svesti o važnosti ovih profesija.

Na našem štandu, studenti imaju priliku da se upoznaju sa najnovijom tehnologijom slušnih aparata, kao i da vide najnoviji dizajn koji je dostupni na tržištu. Naši predstavnici će detaljno objasniti kako Signia i Widex slušni aparati funkcionišu, kako se prilagođavaju individualnim potrebama korisnika, kao i kako tehnološki napredak doprinosi poboljšanju kvaliteta života ljudi sa oštećenjem sluha.

Ovaj događaj pružaće studentima dragocen uvid u inovacije u oblasti audiologije i inspirisati ih da istraže mogućnosti karijere u ovoj dinamičnoj i važnoj oblasti zdravstvene industrije.

Kompanija Yason je ponosna na svoj dugogodišnji angažman na ovom sajmu i raduje se nastavku uspešne saradnje sa Studentskim parlamentom Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu i svim studentima koji dolaze da istraže mogućnosti za svoje buduće profesionalne puteve.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.