Widex MOMENT osvaja HearAdvisor Expert Choice nagradu za 2023. godinu

Widex USA Inc. juče je saopštio da su Widex Moment slušni aparati dobitnici prve HearAdvisor Expert Choice nagrade. Widex Moment™ je jedan od dobitnika u nominaciji od 46 slušnih aparata.

Za dobitaka prestižne nagrade zaslužena je najbrža dostupna obrade zvuka koja je sadržana u Widex slušnim aparatima, eliminacija veštačkog zvuka i istovremeno olakšavanje korisnicima da prepoznaju govor, otkriju i lociraju zvuke oko sebe.

Do lansiranja Widex Momenta, slušni aparati su uvek zvučali kao slušni aparati“, izjavila je Dana Helmink, senior direktorka audiologije i kliničkog obrazovanja u kompaniji Widex USA.

Naši inženjeri su neumorno radili kako bi gotovo eliminisali kašnjenje u obradi zvuka i omogućili korisnicima da čuju kao nekad. Widex Moment je revolucionaran, idući daleko izvan puke poboljšane percepcije govora kako bi korisnicima pružio iskustvo koje je blisko stvarnom životu, bez metalnog ili veštačkog zvuka. Ponosni smo što smo se pridružili ekskluzivnom krugu proizvođača koji su osvojili HearAdvisor Expert Choice nagradu.

Koristeći naprednu PureSound™ tehnologiju, Widex Moment pruža najčistiji, nepromenjen, prirodan zvuk, omogućavajući korisnicima bolju vezu sa svetom oko sebe.

Slušni aparati pretvaraju analogni zvučni talas u digitalne signale, kako bi mogli biti obrađeni i ponovo pretvoreni u zvučni talas koji korisnik čuje. Ovaj proces obično traje od četiri do osam milisekundi.

Studije su pokazale da kašnjenje obrade te dužine može negativno uticati na kvalitet zvuka, posebno ako se obrađeni zvuk i neobrađeni zvuk mešaju u slušnom kanalu korisnika. Widex PureSound sa ZeroDelay™ tehnologijom smanjuje kašnjenje obrade u slušnim aparatima Widex Moment na manje od 0,5 milisekundi. Ovo predstavlja značajno tehnološko dostignuće koje rezultira jasnim, prirodnijim zvukom.

Widex Moment slušni aparati su u potpunosti kompatibilni sa iPhone i Android uređajima, omogućavajući korisnicima da direktno strimuju muziku, pozive i druge sadržaje na svoje slušne aparate, bez potrebe za dodatnim uređajima.

Kompaktna aplikacija Widex Moment omogućava korisnicima kontrolu nad širokim spektrom funkcija i mogućnosti. Aplikacija pruža pristup moćnom i intuitivnom personalizovanju zvuka, umirujućim fraktalnim tonovim, korisnim savetima o korišćenju slušnih aparata Widex Moment, kao i mogućnost podešavanja srednjih tonova, visokih tonova i kompresije slušnih aparata.

HearAdvisor Expert Choice prepoznaje proizvođače slušnih aparata koji transformišu živote, kao i posvećenost i trud koji ulažu u stvaranje izvanrednih proizvoda. Uređaji se testiraju u HearAdvisor laboratoriji, na osnovu industrijski prihvaćenih standarda, osiguravajući da budu priznati samo najbolji.

Ovo priznanje je najnovije u rastućem nizu nagrada za Widex Moment tehnologiju. Na sajmu CES® 2021, Widex Moment je izabran kao dobitnik CES Innovation Awards nagrade u kategorijama Zdravlje i Wellness, kao i Nosiva Tehnologija.

Digital Trends, jedna od najuglednijih svetskih publikacija za potrošačku tehnologiju, takođe je izabrala ove slušne aparate kao dobitnike Tech for Change Award nagrade, prepoznajući inovacije namenjene poboljšanju sveta.

Celu ponudu Widex slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Vaš sluh je od vitalnog značaja za zdrav, bezbedan i kvalitetan život, budite sigurni da činite sve što možete da zaštitite zdravlje sluha.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.