Widex SmartRIC

WIDEX SMARTRIC™ je revolucionaran proizvod koji predstavlja vrhunac inovacija u svetu slušnih aparata. Sa svojim izuzetnim dizajnom i naprednim karakteristikama, SmartRIC donosi niz beneficija koje prevazilaze očekivanja korisnika. Widex SmartRIC omogućavaju korisnicima da se prirodno integrišu sa svetom oko sebe zahvaljujući boljoj usmerenosti zvuka, smanjenju šuma vetra i buke, kao i poboljšanju trajanja baterije.

Pametan zvuk

Jedna od ključnih karakteristika SmartRIC slušnih aparata je pametan zvuk. Zahvaljujući potpuno novom mikrofonu, dizajniranom da ograniči šum vetra i buke, korisnici mogu da smanje ometanja i uživaju u jasnom i čistom zvuku.

Pametna usmerenost

Mikrofoni postavljeni pod optimalnim uglom poboljšavaju usmerenost zvuka, što omogućava korisnicima da se lakše fokusiraju i uživaju u boljem performansama Widex SmartRIC slušnih aparata.

Pametna snaga

Jedna od najimpresivnijih karakteristika SmartRIC aparata je izdržljiva baterija. Sa do 37 sati upotrebe, korisnici mogu da uživaju u vikendu slobode bez brige o potrebi za čestim punjenjem.

Pametan dizajn

SmartRIC aparati nisu samo pametni po pitanju tehnologije, već i po dizajnu. Moderni i funkcionalni, ovi slušni aparati postavljaju nove standarde u estetici i praktičnosti.

Punjenje bez brige za život u pokretu

Sa SmartRIC prenosivim punjačem, korisnici dobijaju praktično rešenje za punjenje Widex slušnih aparata. Sa mogućnošću punjenja za celodnevno korišćenje u samo 4 sata, ovaj punjač pruža korisnicima mobilnost i sigurnost.

Widex SmartRIC

U susret najboljem

SmartRIC inkorporira najpoznatije karakteristike Widex slušnih aparata, uključujući:

  • PureSound™ sa ZeroDelay tehnologijom: Ova tehnologija omogućava minimalno vreme obrade zvuka, što korisnicima donosi prirodno iskustvo sluha.
  • Widex MySound™: Kroz korišćenje veštačke inteligencije, SmartRIC pruža personalizovana auditivna iskustva korisnicima.
  • TruAcoustics™: Kroz detaljno lociranje akustike, obezbeđujemo zvuk koji je zaista individualan.
  • Enhancer speech: Kontroliše pozadinsku buku dok održava kvalitet govora.

Građeni na jedinstvenoj Widex tehnologiji, ova unapređena platforma kombinuje inovativane procesore sa inteligentnijim pristupom zvuku, pružajući iskustvo koje se može naći samo sa Widex SmartRIC slušnim aparatima.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Članak preuzet sa widexpro.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.