WSA edukacijski program o slušnoj nezi

U periodu od 09.05. do 12.05. u Dubaiju održao se edukacijski program o audiologiji, slušnoj nezi i slušnim aparatima čiji je organizator kompanija WS Audiology.

Cilj edukacijskog programa je bilo stučno unapređivanje i upoznavanje sa najnovijim inovativnim rešenjima koja poboljšavaju opšti kvalitet zvuka i ubrzan rad procesora slušnih aparata kako bi se isti obradio u najkraćem vremenskom roku.

Tim povodom prisustvovale su naše kolege Nikola Jarić, Luka Aleksić i Kristijan Kajtazi, koji već duži period rade na usavršavanju u oblasti audiologije kako bi na što efikasniji način pružili podršku i servis slušnih aparata.

Tokom trajanja obuke, naše kolege su imale priliku da se upoznaju sa novim Widex plaftomama, Magnify i Moment, i njihovim najnaprednijim karakteristikama Pure Sound & Zero Delay.

Nakon predavanja, usledio je praktični deo u kom su se analizirale određene situacije sa kojima se akustičari najčešće susreću tokom dijagnostifikacije nivoa oštećenja sluha. Neposredno zatim sledi i podešavanje slušnih aparata kako bi se prilagodili potrebama i preferencijama osobi sa oštećenim sluhom.

widex training for hearing care professionals

Nakon upoznavanja sa inovativnim Widex platformama, usledila je Signia obuka. Akcenat obuke je bio na Signia slušnim aparatima, brendu i najnovijim inovativnim slušnim rešenjima. Ubrzo zatim, učesnici su imali priliku da podešavaju slušne aparate sa najnovijim funkcijama i da vrše odabir najpogodnijih nastavaka slušnih aparata u zavisnosti od nivoa oštećenja sluha. Potom su naše kolege imale priliku da učestvuju u zanimljivom kvizu o audiologiji i slušnim aparatima na kojem su zauzeli prvo i treće mesto.

WSA predstavnici i saradnici širom sveta, kao i naše kolege, imali su priliku da razmenjuju iskustva o aparatima, prodaji i odnosu sa kupcima.

signia training hearing care professionals

Ovaj edukacijski program je pružio Yason kompaniji priliku da bude među najznačajnijim akustičarima u svetu i razmeni iskustva što je od velike važnosti za naš dalji razvoj u oblasti audiologije.

Pratite Novosti i saznajte više o svetu audiologije i slušnih aparata!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.