Yason Časopis 2024

Nastavljajući tradiciju inovacija, inspirativnih editorijala i predstavljanja vrhunskih proizvoda iz sveta optometrije, audiologije, mode i tehnologije, ponosno najavljujemo drugo izdanje kompanijskog časopisa.

Yason časopis obuhvata kolekciju naših uspeha u prethodnoj godini, dok su u fokusu inovacije u pogledu slušnih aparata, naočara, kao i autentični editorijali kreirani u saradnji sa partnerima koji su deo naše kompanije već dugi niz godina.

Yason časopis x Jasmina Aleksandrov

Naslovnu stranu novog izdanja krasi naša dugogodišnja saradnica Jasmina Aleksandrov. Njena aktivna posvećenost očuvanju životne sredine, ljubav prema sportu i životinjama savršeno se uklapa sa vrednostima kompanije Yason. Sa ponosom Jasminu stavljamo u prvi plan i diskutujemo sa njom o snovima, uspesima i planovima za budućnost.

Upoznajte se s revolucionarnim tehnološkim rešenjima koja donose svetski poznati brendovi kompanija sa kojima aktivno poslujemo i nastavljamo da gradimo priču. Otkrijte kako Yason kao lider oblikuje budućnost optike i audiologije na našem tržištu. Saznajte korisne informacije o slušnim aparatima, naočarama, sočivima kao i modnim trendovima koji u obeležili 2023. godinu.

Yason časopis

Yason časopis biće ekskluzivno dostupan u svim našim maloprodajnim objektima u Novom Sadu i Beogradu.

Ostajemo vaš partner u putovanju ka optimalnom sluhu i vidu.

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.