Yason Audio Kick-Off 2023

Sa ponosom vam saopštavamo da je prvi Yason Audio Kick-Off događaj uspešno održan u subotu 22.04.2023. godine. 

Yason Audio Kick-Off događaj je prilika za naše partnere da steknu edukaciju i bolje razumevanje o osnovama akustike i frekvencijama sa stanovištva fizike, o osnovama audiologije i potrebi za slušnim aparatima sa aspekta medicine, kao i o tehnologiji podešavanja slušnih aparata uz pomoć Signia TeleCare sistema i upoznavanja o prestižnom brendu Widex.

Predavanje o osnovama akustike i frekvencije održala je cenjena profesorka sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Elvira Tot, koja je na zanimljiv i interaktivan način prikazala značajnost percepcije zvuka u svakodnevnom životu.

Yason Kick-Off event

Važnost tehnologije podešavanja u industriji slušnih aparata dočarao je Kleber de Juan Ramos, Signia audiološki trener, koji je predstavio najnovije inovacije Signia TeleCare sistema. Ova moderna tehnologija omogućava korisnicima slušnih aparata da ostanu u kontaktu sa akustičarima, sa ciljem dobijanja dodatne podrške koja je potrebna bilo kada i bilo gde.

Malene Svendesen, Widex marketing menadžerka za Međunarodno tržište, objasnila je zašto su Widex slušni aparati jedni od najboljih na tržištu. Održala je predavanje u kom je predočila inovativne funkcije Widex Moment aparata kao što su PureSound i ZeroDelay uz pomoć kojih ovi napredni slušni aparati obrađuju i isporučuju zvuk za 0,5 milisekunde. Ovo poboljšava subjektivni kvalitet zvukova koje obrađuje slušni aparat, a podaci pokazuju prednosti razumevanja govora. 

Aleksandar Knežević i Malene Svedesen

Prezentaciju o osnovama audiologije i potrebama za slušnim aparatima održao je Saša Knežević, iskusni ORL stručnjak koji radi u Kliničkom centru Vojvodine i u specijalističkoj ORL ordinaciji Komazec. Svojim predavanjem uputio je naše partnere u svet sluha, načinom na koji se nastaje i koji su tipovi oštećenja sluha, kao i značaj sluha za opšti kvalitet života.

Yason Kick-Off event

Naša vizija je da u budućnosti održavamo Yason Audio Kick-Off događaj jednom godišnje radi predstavljanja novih proizvoda i novina iz sveta audiologije i slušnih aparata ali i dalje edukovanje naših partnera o audiologiji i fizici zvuka.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.