Yason posećuje XII Zimski ORL Kongres

Kompanija Yason je nedavno prisustvovala XII Zimskom ORL Kongresu koji se održao od 31.03-02.04. u hotelu Grand na Kopaoniku, važan naučni događaj koji ima za cilj da okupi svetski priznate ORL lekare i edukuje učesnike o najnovijim istraživanjima u svetu otorinolaringologije. 

XII Zimski ORL Kongres

Kongres je obuhvatao niz predavanja, slobodnih diskusija i prezentacija stručnjaka iz oblasti ORL o najnovijim medicinskim dostignućima i metodama lečenja. Učesnici značajnih kompanija ne samo da su imali priliku da uče od vodećih lekara i istraživača, već im je takođe data platforma da podele sopstveno znanje i iskustvo.

XII Zimski ORL Kongres Yason

Kao inovativna kompanija koja je fokusirana na pružanje naprednih rešenja za osobe sa oštećenjim sluhom, bilo nam je zadovoljstvo da prisustvujemo ovom kongresu. Naši stručni akustičari su podelili revolucionarnu tehnologiju brendova Widex i Signia sa ORL lekarima i specijalistima iz celog sveta. Događaj je pružio priliku za kompaniju Yason da predstavi svoje proizvode, umreži se sa drugim liderima na tržištu i ostane u toku sa najnovijim trendovima u industriji slušnih aparata.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.