Yason u poseti 62. ORL nedelji

Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti audiologije i slušnih aparata u Srbiji, kompanija Yason je prisustvovala na 62. ORL nedelji koja se održala od 5. do 7. oktobra 2023. godine u Hotelu M, u Beogradu. Ovaj prestižan kongres, koji organizuje ORL sekcija Srpskog lekarskog društva (SLD), okuplja stručnjake iz oblasti otorinolaringologije iz Srbije, regiona, ali i šire, a ove godine je obogaćena prisustvom ORL lekara iz Turske i Španije.

Ponosimo se svojim uspešnim dugogodišnjim radom i posvećenošću u unapređenju audiološke prakse kroz savremene i inovativne slušne aparate i opremu. Prisustvo na 62. ORL nedelji predstavilo je izvanrednu priliku za ORL stručnjake da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim dostignućima brenda Widex i Signia.

Yason u poseti 62. ORL nedelji

Na ovogodišnjoj 62. ORL nedelji prezentovani su raznovrsni programi koji uključuju predavanja, instrukcione kurseve i simpozijume. Yason kompanija je aktivno učestvovala u ovim događanjima, pružajući ORL stručnjacima najnoviju tehnologiju iz industrije slušnih aparata koja pomaže u poboljšanju dijagnostike i lečenju pacijenata.

Ovaj ugledan kongres je još jedan korak ka ostvarivanju naše misije da pomognemo i pružimo najbolju moguću negu u poboljšaju zdravlja osobama sa oštećenim sluhom.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.