Yason u poseti 63. ORL nedelji

Na nedavno završenoj 63. ORL nedelji, koja se održala od 29. do 31. marta 2024. godine na Kopaoniku, kompanija Yason je još jednom demonstrirala svoju posvećenost unapređenju audiološke prakse. Kao jedan od vodećih brendova u oblasti audiologije i slušnih aparata u Srbiji, Yason je aktivno učestvovao na ovom prestižnom kongresu, koji je okupio stručnjake iz oblasti otorinolaringologije iz zemlje i regiona.

Yason je na svom štandu predstavio najnovije modele Widex i Signia slušnih aparata, kao i najnapredniju tehnologiju iz domena audiologije. Posetioci kongresa imali su priliku da se upoznaju sa inovativnim rešenjima koja omogućavaju personalizovan pristup poboljšanja kvaliteta života osoba sa oštećenim sluhom.

Yason u poseti 63. ORL nedelji

Pored izložbenog dela, tokom trajanja kongresa održana su brojna predavanja na kojima su stručnjaci delili svoja znanja o audiologiji. Yason je aktivno učestvovao na ovim predavanjima, pružajući podršku stručnjacima i doprinoseći razmeni najnovijih informacija iz sveta slušnih aparata.

Kroz svoje prisustvo na 63. ORL nedelji, kompanija Yason potvrdila je svoju misiju da kontinuirano podržava stručni razvoj i unapređenje prakse u oblasti slušnih aparata. Naša posvećenost inovacijama i kvalitetu pružene podrške oslikava se u naporima da se obezbedi najbolja moguća nega i rešenja za osobe sa oštećenim sluhom.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.