Yason u poseti EUHA kongresu

Kompanija Yason nedavno je imala priliku da prisustvuje EUHA kongresu u Nirnbergu, koji se odvijao od 17. do 19. oktobra. Ova poseta donela nam je mnoga iskustava i uvide u najnovije tehnološke inovacije u oblasti slušnih aparata.

Na Signia eventu, imali smo priliku da saznamo više o najnovijoj IX platformi Signia slušnih aparata. Ova nova platforma obećava revoluciju u industriji sluha, donoseći inovativne tehnologije koje unapređuju kvalitet zvuka i korisničko iskustvo. Predstavnici Signia kompanije održali su edukativne prezentacije koje su predstavile budućnost tehnologije slušnih aparata.

Signia x Yason

Pored toga, imali smo priliku da prisustvujemo Widex događaju i upoznamo se sa novim Sound Assistant uređajem i tinitus platformom. Ove inovacije predstavljaju korak napred u tretmanu tinitusa, nudeći personalizovana rešenja za korisnike. Nova tinitus platforma će pomoći mnogima koji se suočavaju sa ovom poteškoćom.

Yason x Widex

Nismo mogli da propustimo priliku da prisustvujemo i EUHA kongresu, na kojem su se predstavili poznati brendovi slušnih aparata. Posetili smo mnoge štandove, razgovarali sa stručnjacima i dobili uvid u najnovije proizvode i njihovu tehnologiju.

Yason x EUHA

EUHA kongres je ne samo edukativan već i inspirativan događaj. Ova poseta učvrstila je našu posvećenost u unapređenju kvaliteta života osoba sa oštećenjem sluha.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.