Yason u poseti Signia Academy 2023

Industrija slušnih aparata se poslednje decenije stalno razvija, biti u toku sa najnovijim dešavanjima je ključno za poboljšanje kvaliteta usluge i zadovoljstva korisnika. Kompanija Yason prisustvovala je prestižnom događaju Signia Academy 2023 koji se održao u periodu od 23.05. do 25.05. u Valensiji. 

Yason u poseti Signia Academy 2023

Događaj je obuhvatio niz korisnih predavanja na temu Signia slušnih aparata, punjivih slušnih rešenja, podešavanja slušnih aparata, online prodaja, kao i mnoga druga. 

Tokom događaja upoznali smo se sa tehnološkim napretkom po kojima se Signia slušni aparati ističu na tržištu. Od njihovog diskretnog dizajna do izuzetnog kvaliteta zvuka i mnogobrojnim inovativnim funkcijama. Na predavanjima se govorilo o tehničkim aspektima punjivih slušnih aparata, naglašavajući njihov duži vek trajanja baterije i ekološki prihvatljivu karakteristiku. 

Yason u poseti Signia Academy 2023 2

Takođe, jedan od ključnih aspekta koji je prezentovan na Signia Academy 2023 događaju je pravilno podešavanje slušnih aparata, kao i važnosti personalizovanog fitovanja i ulozi koju igra u maksimiziranju efikasnosti i poboljšanju korisnikovog iskustva.

Yason u poseti Signia Academy 2023 3

Na naše veliko zadovoljstvo, imali smo tu čast da kompanija Yason bude prepoznata kao uspešan primer poslovanja u oblasti audiologije. Ovo priznanje predstavlja potvrdu našeg napornog rada i posvećenosti u pružanju vrhunskih slušnih rešenja i usluga našim korisnicima. Podelili smo svoja iskustva i saradnju sa Prirodno-matematičkim fakultetom u Novom Sadu u kom smo inicijator osnivanja smera Optometrije. Od nove školske godine, na ovom uglednom smeru uvodimo dva audiološka predmeta. Studenti Optometrije imaće priliku da se upoznaju sa osnovama audiologije i time prošire svoje znanje i iskustvo.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.