Yason u poseti središtu Widex brenda

U sklopu jedinstvene prilike koja je ukazana kompaniji Yason, imali smo čast da posetimo središte Widex brenda koje se nalazi u gradu Lynge u Danskoj, istaknutog proizvođača premium slušnih aparata, kao jedan od njihovih najuspešnijih partnera. Ova poseta je ne samo potvrdila našu posvećenost kvalitetu i inovaciji u oblasti slušnih rešenja, već nam je omogućila da podelimo ključne trenutke našeg poslovnog puta u protekle dve godine.

Jedan od glavnih aspekata koje smo istakli tokom našeg prezentovanja je naša posvećenost pružanju luksuznog iskustva i premijum usluge kvaliteta kroz naše maloprodajne objekte. Osim toga, naglasili smo i jedinstveni korak otvaranja prvog online shopa za slušne aparate u Srbij i regionu, što je doprinelo dostupnosti ovih dodataka za slušne aparate rešenja svima na našim prostorima. Posebno smo se osvrnuli na uspeh naše prve kampanje za slušne aparate koju smo sproveli u saradnji sa Željkom Samardžićem, čime smo podigli svest o potrebi za slušnim aparatima ali i postavili visoke standarde u konkurentnosti.

Uz to, imali smo priliku da učestvujemo u izuzetno edukativnim predavanjima o istoriji Widex brenda. Kroz ova predavanja, saznali smo više o evoluciji Widex aparata tokom decenija, kao i njihovu neprestanu težnju ka unapređenju i inovaciji. Poseta proizvodnom pogonu nam je omogućila uvid u proces proizvodnje i patenata, kao i u značaj istraživanja, studija i testiranja u razvoju svakog Widex slušnog aparata.

Ova poseta nije samo potvrdila naše poslovno partnerstvo sa Widex  brendom, već je dodatno ojačala našu posvećenost inovaciji, kvalitetu i oblikovanju budućnosti sluših aparata ne samo na teritoriji Srbije već i u regionu. Sa zahvalnošću se osvrćemo na ovaj nezaboravan susret i radujemo se nastavku uspešne saradnje.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.