Željko Samardžić for Widex

U svetu gde zvuk ima moć da oblikuje naše iskustvo, brend Widex se izdvaja kao sinonim za vrhunski kvalitet slušnih aparata. Sa dubokim korenima u inovacijama i predanosti, brend Widex je postao sinonim za revolucionarnu tehnologiju i besprekorno čujno iskustvo.

Audio YASON EDITORIJAL u kolaboraciji sa Željkom Samardžićem napravljen je u Oktobru 2023. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Kolaboracija sa / Željko Samardžić
Fotografija / Natalija Mrđen
Izvršna producentkinja / Snežana Marković
Producentkinja / Ivana Bojičić
Yason marketing tim / Sanja Mandić
Make-up / Marina Podraščanin
Style by / Movem
Autorka teksta / Teodora Stepić

Modeli slušnih aparata: Widex Moment sRIC R D, Widex Moment BTE R D, Widex Moment RIC 10

Osnovan 1956. godine u Danskoj, Widex je evoluirao iz skromnih početaka u porodičnoj radionici do globalnog lidera u industriji slušnih aparata. Tokom godina, brend je neprestano nastojao da postavlja standarde kroz istraživanje, inovacije i preciznost u proizvodnji. Sa fokusom na stvaranju rešenja koja ne samo da poboljšavaju sluh, već i pružaju korisnicima iskustvo zvuka koje je neuporedivo, Widex je postavio standarde koji su daleko ispred svog vremena.

Widex Moment sRIC R D

Prepoznatljiv po davanju na važnosti svakog zvučnog detalja i kompleksnosti individualnih slušnih potreba. Njihova revolucionarna tehnologija nije samo stvorila slušne aparate, ona je stvorila čujno iskustvo koje transformiše način na koji percipiramo svet oko sebe. Od naprednih digitalnih procesora do elegantnih i diskretnih dizajna, Widex je uspeo da spoji vrhunsku tehnologiju sa sofisticiranim dizajnom.

Kada je u pitanju prepoznavanje kvaliteta zvuka, najbolje ga oseća talentovani Željko Samardžić. Kao poznati regionalni pevač i umetnik čiji je život posvećen muzici, Željko ne samo da ceni vrhunski zvuk, već i prepoznaje suptilne nijanse koje čine svaku njegovu pesmu jedinstvenom. Naša dugoročna saradnja sa Željkom nije samo na profesionalnom nivou, već i na prijateljskom koja sada odražava strast prema zvuku i sveobuhvatnu raznovrsnost koja definiše muzički i tehnološki svet.

Željko for Widex
Željko for Widex

Kroz ovu saradnju, Željko Samardžić deli svoje iskustvo o tome kako vrhunski slušni aparati mogu unaprediti ne samo svakodnevni život, već i umetničko stvaralaštvo. Njegova sposobnost da prepozna i ceni nijanse zvuka postavlja ga kao autentičnog ambasadora brenda koji deli iste vrednosti – ljubav prema zvuku, inovaciji i vrhunskom kvalitetu.

U svetu gde zvuk ima moć da stvori emocionalne veze i oblikuje našu svakodnevicu, Widex ostaje predvodnik u pružanju ne samo slušnih aparata, već i iskustva koje transformiše način na koji doživljavamo zvuk. Partnerstvo sa Željkom Samardžićem ne samo da dodatno potvrđuje kvalitet brenda, već i uspostavlja most između sveta vrhunske muzike i inovativne tehnologije sluha. Widex – za ljubitelje zvuka koji traže savršen sluh.

Celu ponudu Signia slušnih aparata možete pogledati na slusniaparationline.com

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.