A&M slušni aparati

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo kolekciju zaušnih slušnih aparata brenda A&M koji će uskoro biti dostupni u našim maloprodajnim objektima.

Ključna karakteristika A&M slušnih aparata je visoka rezolucija zvuka i preciznije podešavanje, kao i automatsko prepoznavanje izvora za bolje snalaženje u buci.

U nastavku teksta ćete saznati više o funkcijama A&M slušnih aparatima.

A&M XTM P P4

A&M XTM P P4

Fleksibilani i sofisticirani slušni aparati sa velikim spektrom pokrivanja slušnih oštećenja, XTM P P4 ima potrebnu snagu koja je pogodna za veću trajnost baterije. Dizajn ih čini udobnim zaušnim slušnim aparatima. Takođe sadrži tehnologiju poništavanja nepotrebnih zvukova.

A&M XTM S P4

A&M S P4

Predstavlja najmanje standardne BTE slušne aparate. XTM S A4 je prikladno slušno rešenje koje nudi dokazane audiološke performanse i lako rukovanje u diskretnom zaušnom dizajnu. Pokrivaju srednja do srednje-teška oštećenja sluha i opremljeni su tehnologijom za upravljanje bukom i otklanjanjem nepotrebnih zvukova sa ciljem pružanja idealnog čujnog iskustva. Dizajnirani u maloj veličini kako bi bili neprimetni.

A&M XTM XP P4

A&M XTM XP P4

Najmoćniji i najpouzdaniji A&M slušni aparati. XTM XP P4 su idealno rešenje za korisnike sa teškim do ekstremno teškim oštećenjem sluha. Sa sofisticiranom tehnologijom, kao što je prevencija neprijatnih zvukova i upravljanje bukom, XTM XP P4 pruža funkcije i pojačanje koje je potrebno korisnicima da ostanu povezani.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na sledeće telefonske brojeve:

 +381212156282

+38163529154

Za više informacije o brendu A&M možete saznati na našem Brand Corner-u.

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.