A&M slušni aparati

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo kolekciju zaušnih slušnih aparata brenda A&M koji će uskoro biti dostupni u našim maloprodajnim objektima.

Ključna karakteristika A&M slušnih aparata je visoka rezolucija zvuka i preciznije podešavanje, kao i automatsko prepoznavanje izvora za bolje snalaženje u buci.

U nastavku teksta ćete saznati više o funkcijama A&M slušnih aparatima.

A&M STF P T1

A&M STP P T1

Fleksibilni i sofisticirani slušni aparati sa velikim spektrom pokrivanja slušnih oštećenja, STF P T1 ima potrebnu snagu koja je pogodna za veću trajnost baterije. Dizajn ih čini udobnim zaušnim slušnim aparatima. Pored toga, sadrže tehnologiju poništavanja nepotrebnih zvukova.

A&M STF XP T3

A&M STF XP T3

Najmoćniji i najpouzdaniji slušni aparati koji su idealno slušno rešenje za srednja do teška oštećenja sluha. Sa sofisticiranom tehnologijom, kao što je otklanjanje nepotrebnih zvukova i upravljanje bukom, STF XP t3 slušni aparati pružaju funkcije i pojačanje koje je potrebno kako bi čujno iskustvo bilo upotpunjeno.

A&M XTM P P4

XTM P A 4

Moćni i pristupačni slušni aparati koji pokrivaju srednje teška do teška oštećenja sluha, XTM P P4 slušni aparati imaju snagu koja je potrebna za kompletno čujno iskustvo. Dizajn slušnih aparata ih čini udobnim i istrajnijim. Ovi moderni slušni aparati takođe sadrže tehnologiju poništavanja nepotrebnih zvukova.

A&M XTM S A4

 XTM S A4 su prikladno slušno rešenje koji nude dokazane audiološke performanse i lako rukovanje u diskretnom zaušnom dizajnu. Pokrivaju srednja do srednje teška oštećenja sluha i opremljeni tehnologijom za upravljanje bukom i otklanjanjem nepotrebnih zvukova sa ciljem pružanja idealnog čujnog iskustva. Dizajnirani u maloj veličini kako bi bili neprimetni.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na sledeće telefonske brojeve:

 +381212156282

+38163529154

Za više informacije o brendu A&M možete saznati na našem Brand Corner-u.

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.