Da li imate poteškoće sa sluhom? Otkrijte pravi potencijal slušnih aparata.

Zakažite besplatan test sluha uz profesionalnu individualnu konsultaciju

Iskoristite besplatan probni period korišćenja slušnih aparata u trajanju do dve nedelje

Usluge i slušna rešenja

 1. Besplatan test sluha
 2. Besplatan probni period korišćenja slušnih aparata u trajanju do dve nedelje
 3. Premium slušni aparati najnovije generacije sa veštačkom inteligencijom
 4. Servis slušnih aparata

Test sluha predstavlja bezbolan način provere nivoa oštećenja sluha

mešovito oštećenje sluha

“One mogu da odgovaraju većini pacijenata sa oštećenim sluhom“, kaže Kori Portnuf, audiolog na UCHealth klinici za sluh i ravnotežu u bolnici Univerziteta Kolorado. “Widex je svakako u vrhunskom rangu proizvođača slušnih aparata. Naše istraživanje ne identifikuje da je jedan proizvođač bolji od drugog, iako Widex ima modernu tehnologiju i skup funkcija koji je ekvivalentan i u nekim slučajevima bolji od ostatka industrije.“

Widex je inovator prvih digitalnih slušnih aparata sa daljinskim upravljanjem i najmanjih slušnih aparata na svetu sa prijemnikom u ušnom kanalu (RIC). Widex slušni aparati opremljeni su super osetljivim mikrofonima koji prate i prenose zvukove u ušni kanal korisnika za samo 0,5 milisekundi. Ovo je najmanja latencija od bilo kojih slušnih aparata na tržištu.

Signia menja način na koji se svet čuje. Najnoviji Signia slušni aparati koriste revolucionarnu Augmented FocusTM tehnologiju kako bi odvojili zvuk govora od okolnih zvukova, separativno ih obradili i stvorili jasan kontrast. Zatim ih rekombinuju da bi pružili izvanrednu jasnoću govora. Bez napora od razlikovanja govora i pozadinske buke.

Prednosti nošenja slušnih aparata

1. Poboljšana lakoća slušanja (vođenje razgovora, gledanje televizije, telefoniranje, akustično snalaženje u prostoru itd).

2. Smanjena smetnja usled pozadinske buke. Glasna pozadinska buka može stvarati tešku situaciju pri slušanju. Odabir slušnih aparata sa usmerenim mikrofonima i snažnim procesorom je veoma važan faktor ako ova situacija uzrokuje većinu vaših problema sa sluhom.

3. Poboljšana lokalizacija. Mogućnost lociranja odakle dolaze zvuci. Ako se zvuk koji dolazi do jednog uha veoma razlikuje po vremenu, glasnoći i visini, mozak ima poteškoća da obradi gde se zvuk javlja. Uz Signia i Widex slušne aparate lokalizacija zvukova je olakšana.

4. Bolji sluh u bučnim situacijama. Signia i Widex slušni aparati poništavaju mnogo ometajućih pozadinskih šumova. Ova funkcija je posebno  ojačana kada korisnik nosi dva slušna aparata.

5. Povećana koncetracija. Korišćenje slušnih aparata poboljšava pamćenje, povećava socijalni kontakt i smanjuje stres i anksioznost.

Proverite zašto su Widex i Signia najprodavaniji slušni aparati na svetu

Widex slušni aparati su opremljeni super osetljivim mikrofonima koji prate i prenose zvukove u ušni kanal korisnika za samo 0,5 milisekundi.

Signia slušni aparati sadrže funkciju Auto EchoShield koja vrši automatsku analizu u realnom vremenu za kontrolu i obradu prijmljenih zvukova u skladu sa potrebama i preferencijama korisnika.

– Prethodni slušni aparati su samo pojačavali sve zvukove u okolini, uključujući i sopstveni glas korisnika, uz unapređenu Signia Own Voice Processing 2.0 funkciju koja čini glas neutralnim, ovo više nije slučaj.

– Slušni aparati brenda Signia koriste senzor tehnologiju koja prepoznaje da li se krećete i automatski detektuje u kojoj se slušnoj situaciji nalazite, što rezultira automatskim prilagođavanjem bez potrebe da ručno podešavate. Pobrinite se da uvek doživite najbolji mogući zvuk dok se krećete kroz dan.

– Putem Bluetooth povezivosti Widex i Signia pružaju personalizovano slušno iskustvo. Možete kontrolisati slušne aparate putem aplikacije, možete povezati slušne aparate i televizor i time emitovati omiljene kanale direktno u slušne aparate, kao i beskontaktno telefonirati. 

Poslujemo sa 15 partnera širom Srbije.

Beograd
 • LensOptic, Svetogorska 50
 • LensOptic, Bulevar maršala Tolbuhina 27/13
 • ORL i Tinitus centar, Mileševska 27
 • Oculus optika, Knez Mihailova 6
 • Yason Studio, Prote Mateje 62
NOVI SAD
 • Optika Piljak, Resavska 1
 • ORL Komazec, Olge Petrov 36
 • Yason optika, Hadži Ruvimova 63-65
KIKINDA
 • Optika Vizus plus, Trg srpskih dobrovoljaca 43
PRIJEPOLJE
 • Visus optika, Valterova 157
PRIBOJ
 • Visus optika, Nemanjina 19
SUBOTICA
 • Optika Vizus plus, Evgenija Kumičića 19
ŠABAC
 • PWL Vision, Vojvode Mišića 18
VRANJE
 • Optika Lens, Jovana Hadživasiljevića 62
ZRENJANIN
 • Optika Piljak, Aviv park

Upitnik za zakazivanje