Widex MAGNIFY slušni aparati

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Widex kolekciju slušnih aparata koja će uskoro biti dostupna u našim maloprodajnim objektima.

Widex slušni aparati su segmentirani na dve platforme, Moment i Magnify.

Widex Magnify platfroma predstavlja pristupačniji program Widex slušnih aparata. Obuhvata punjiva slušna rešenja, kao i visoku otpornost na vlagu.

U nastavku teksta ćete saznati više o Widex Magnify platformi.

Magnify mRIC R D

Widex Magnify mRIC R D

Najmanji RIC slušni aparati na svetu sa punjivom baterijom. Lako se pune pomoću tankog i jednostavnog punjača, a možete uživati u direktnom emitovanju muzike, televizije ili razgovora sa iOS mobilnog telefona ili DEX uređaja preko WIDEX MAGNIFY™ aplikacije. Dva nova, mala i snažna prijemnika pokrivaju širok raspon oblika ušnog kanala.

Magnify RIC 10

Widex Magnify RIC 10

Dizajnirani da pruže izvanredan zvuk u malom, suptilnom i besprekornom dizajnu. Slušni aparati sa prijemnikom koji savršeno odgovara svakom ušnom kanalu i diskretno naleže iza uha. Sadrži malu, ali moćnu bateriju. Za potpunu kontrolu nad Widex slušnim aparatima koristite TONELINK™ aplikaciju ili DEX uređaj.

Magnify RIC 312 D

Widex Magnify RIC 312 D

RIC 312 D su mali slušni aparati koji se diskretno nalaze iza uha. Sadrže sve nove tehnologije emitovanja što omogućava direktno povezivanje sa iOS mobilnog telefona ili DEX uređaja preko WIDEX MAGNIFY™ aplikacije i obezbeđuje sate uživanja u muzici, televiziji ili razgovorima. Sadrži moćnu zamenljivu bateriju za maksimalnu dugotrajnost.

Magnify BTE 13 D

Widex Magnify BTE 13 D

Diskretan i moćan zaušni slušni aparat koji lako naleže. Možete da emitujete direktno sa iOS mobilnog telefona ili DEX uređaja preko WIDEX MAGNIFY aplikacije i uživate u satima televizije, muzike ili razgovora. Sadrži zamenljivu bateriju koja će Vam pružiti maksimalnu izdržljivost.

Magnify BTE 312

Widex Magnify BTE 312

Elegantan, moćan i lak za upotrebu. Nudi Vam potpunu kontrolu nad slušnim aparatima preko Tonelink™ aplikacije ili DEX uređaja uz čist i prirodan Widex zvuk.

Magnify BTE R D

Widex Magnify BTE R D

Predstavljaju prve punjive zaušne slušne aparate sa dužinom korišćenja vremenskog trajanja od 37 sati bez emitovanja (ili 24 sata sa 8 sati emitovanja). Takođe sadrži LED prekidač sa indikatorom i dugmetom.

Magnify CIC

Widex Moment CIC

Predstavljaju slušne aparate koji su potpuno u ušnom kanalu. Idealno slušno rešenje za one koji žele gotovo nevidljivi slušni aparat koji je lako kontrolisati. Iako su vrlo mali, Magnify CIC slušni aparati su snažni i pružiće vam kompletno slušno iskustvo. Kontrolisanje programa je lako, kao i menjanje jačine zvuka pomoću DEX uređaja ili TONELINK™ aplikacije.

Ključna razlika između Moment i Magnify plaftorme su performanse koje su sadržane u svakom slušnom aparatu. Dizajn Widex Moment i Magnify slušnih aparata je identičan.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na sledeće telefonske brojeve:

 +381212156282

+38163529154

Za više informacije o brendu Widex možete saznati na našem Brand Corner-u.

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.