Widex MOMENT slušni aparati

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Widex kolekciju slušnih aparata koja će uskoro biti dostupna u našim maloprodajnim objektima.

Widex slušni aparati su segmentirani na dve platforme, Moment i Magnify.

Ključna karakteristika Moment platforme je da sadrži sinergiju PureSound tehnologije, koja pruža najčistiji i najprirodniji zvuk i ZeroDelay tehnologije, koja prosleđuje zvuk u uho u najkraćem roku.

U nastavku teksta ćete saznati više o najčistijem i najprirodnijem zvuku koji pruža Widex Moment tehnologija.

Moment mRIC R D

Widex Moment mRIC R D

Najmanji RIC slušni aparati na svetu sa punjivom baterijom. Lako se pune pomoću tankog i jednostavnog punjača, a možete uživati u direktnom emitovanju muzike, televizije ili razgovora sa iOS mobilnog telefona ili DEX uređaja preko WIDEX MOMENT™ aplikacije. Dostupni u 13 elegantnih boja.

Moment RIC 10

Widex Moment RIC 10

Dizajnirani da pruže izvanredan zvuk u malom, suptilnom i besprekornom dizajnu. Slušni aparati sa prijemnikom koji savršeno odgovara svakom ušnom kanalu i diskretno naleže iza uha. Sadrže malu, ali moćnu bateriju. Za potpunu kontrolu Widex slušnih aparata koristite TONELINK™ aplikaciju ili DEX uređaj. Dostupni u 13 elegantnih boja.

Moment RIC 312 D

Widex Moment RIC 312 D

RIC 312 D su mali slušni aparati koji se diskretno nalaze iza uha. Sadrže sve nove tehnologije emitovanja što omogućava direktno povezivanje sa iOS mobilnog telefona ili DEX uređaja preko WIDEX MOMENT™ aplikacije i obezbeđuje sate uživanja u muzici, televiziji ili razgovorima. Sadrži moćnu zamenljivu bateriju za maksimalnu dugotrajnost. Takođe, poseduje mikrofone koji smanjuju prodor nepotrebne buke koju primaju slušni aparati.

Moment BTE 13 D

Widex Moment BTE 13 D

Diskretan i moćan zaušni slušni aparat koji lako naleže. Pruža čist, prirodan zvuk uz PureSound tehnologiju koju pokreće ZeroDelay i nudi inteligentnu automatizaciju kada Vam je potrebna, kao i personalizovanu kontrolu kada to želite. Možete da emitujete direktno sa iOS mobilnog telefona ili DEX uređaja preko WIDEX MOMENT™ aplikacije i uživate u satima televizije, muzike ili razgovora. Sadrži zamenljivu bateriju koja će vam pružiti maksimalnu izdržljivost. Takođe, poseduje mikrofone koji smanjuju prodor nepotrebne buke koju primaju slušni aparati.

Moment BTE 312

Widex Moment BTE 312

Elegantan, moćan i lak za upotrebu. Izdržljivi Widex Moment BTE 312 slušni aparati pružaju pametnu automatizaciju i čist, prirodan zvuk sa Widex PureSound tehnologijom koju pokreće ZeroDelay u diskretnom i sigurnom dizajnu. Nudi Vam potpunu kontrolu nad slušnim aparatima preko TONELINK™ aplikacije ili DEX uređaja. Sadrži malu ali moćnu bateriju za maksimalnu dugotrajnost. Dostupni u 13 različitih elegantnih boja.

Moment BTE R D

Widex Moment BTE R D

Predstavljaju prve punjive zaušne slušne aparate sa dužinom korišćenja vremenskog trajanja od 37 sati bez emitovanja (ili 24 sata sa 8 sati emitovanja). Sadrži PureSound tehnologiju koja pokreće ZeroDelay što daje najčistiji i najprirodniji Widex zvuk u tačnom vremenu. Takođe sadrži LED prekidač sa indikatorom i dugmetom. Dostupni u 13 različitih elegantnih boja.

Moment CIC

Widex Moment CIC

Predstavljaju slušne aparate koji su potpuno u ušnom kanalu. Idealno slušno rešenje za one koji žele gotovo nevidljivi slušni aparat koji je lako kontrolisati. Iako su vrlo mali, Moment CIC slušni aparati su snažni i pružiće vam kompletno iskustvo PureSound tehnologije. Kontrolisanje programa je lako, kao i menjanje jačine zvuka pomoću DEX uređaja ili TONELINK™ aplikacije. Dostupni u tri različite boje.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na sledeće telefonske brojeve:

 +381212156282

+38163529154

Za više informacije o brendu Widex možete saznati na našem Brand Corner-u.

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.