Yason posećuje Simpozijum povodom svetskog dana sluha

Kompanija Yason se trudi da isprati sva dešavanja na tržištu, kao i da konstantno proširuje svoje znanje u oblasti audiologije. Ovog puta, posetili smo Simpozijum povodom svetskog dana sluha, koji se održava 6. i 7. marta u hotelu Holiday INN u Beogradu.

Tema ovogodišnjeg simpozijuma je važnost ranog otkrivanja, prevencije i lečenja oštećenog sluha. Naše kolege akustičari imali su priliku da upoznaju uvažene profesore sa Medicinskog fakulteta u Beogradu i Kliničkog univerziteta u Salzburgu u oblasti audiologije i poslušaju njihova naučna predavanja o genetskom oštećenju sluha, tinitusu, ototoksičnosti i mnogim drugim korisnim izlaganjima.

Pored toga, predstavili smo poznate premium brendove slušnih aparata Widex i Signia gde su posetioci simpozijuma, kao i istaknuti otorinolaringolozi imali mogućnost da se bolje upoznaju sa najnovijim tehnološkim inovacijama u svetu sluha koje ova dva ekskluzivna brenda donose na tržište.

Zakažite besplatan test sluha pozivom na telefonski broj:

+38163529154

Pratite našu stranicu Novosti kako biste saznali više o slušnim aparatima i zdravlju sluha.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.